Skip to content

Pilot Assessment Training

Pilot Assessment Trainingen bij Avanti

Doe ervaring op in een Boeing 737

Bent u zich aan het voorbereiden op een Pilot Assessment Training en wilt u de kans aangrijpen om gegarandeerd geselecteerd te worden? Neem dan deel aan onze uitgebreide Pilot Job Assessment Training. Wij behandelen veel zaken waar u tijdens uw sollicitatie mee te maken krijgt en we hebben ruime ervaring met Pilot Assessments van diverse maatschappijen. 

Boek direct een Pilot Assessment Training of neem contact met ons op voor meer informatie. 

Pilot Assessment Training, wees goed voorbereid op uw sollicitatie
Pilot Assessment Training Bij Avanti Aviation Hoofddorp

Pilot Assessment

Tijdens een Pilot Assessment Training helpen we u om goed voorbereid deel te nemen aan uw airline interview assessment. De training bestaat uit een uitgebreide briefing, een uitgebreide sessie in onze Boeing 737 vliegsimulator en een debriefing. 

Afhankelijk van de airline waar u het assessment zal afleggen en/of kunnen we specifieke onderdelen behandelen. Verder zorgen we ervoor dat u volledig vertrouwd raakt met het vliegtuig. Ook ontvangt u van ons achteraf een advies met verbeterpunten. Zo kunt u hier specifiek op trainen.

Pilot Job Assessment Training Avanti Aviation

Bij Avanti Aviation begrijpen we als geen ander dat dit wellicht de belangrijkste dag uit uw leven is. Deze kans moet u aangrijpen en u wilt ontspannen kunnen deelnemen.

Ongeacht of u reeds een ervaren piloot bent of net van de vliegschool afkomt, wij kunnen u helpen met alle nodige luchtvaartvoorbereidingen

Avanti Aviation Training heeft honderden zowel ervaren als nieuwe piloten getraind in gereedheid voor hun aanstaande beoordelingsgesprekken en commando-upgrades. We hebben dit gedaan voor assessment deelnemers voor bijna alle grote Europese  luchtvaartmaatschappijen en zijn verheugd te kunnen zeggen dat meer dan 95 procent het assessment succesvol heeft afgerond.

Train voor de Boeing 737

Heeft u alleen turboprop ervaring? Zorg er dan voor dat u zich goed voorbereid op het vliegen met een 737. U leert alles over dalingsprofielen van de 737, take off speeds, flapsettings, neusstanden, trustsettings en meer.

Boeing 737NG Simulator

Wij kunnen de verschillende toestellen uit de Next Generation simuleren, maar kiezen in de regel voor de 737-800 in de uitvoering zoals deze bv. bij Transavia, KLM, TUI, Brussels Airines en (voorheen ook bij Lufthansa) in gebruik is.

125+ piloten getraind

Avanti heeft ruime ervaring in het trainen van piloten. De afgelopen jaren hebben wij tal van Pilot Assessment Trainingen mogen geven. Het merendeel van onze studenten is na onze uitgebreide training direct geslaagd.

Goed verzorgd en op maat

Een Pilot Assessment Training is altijd maatwerk. Afhankelijk van uw ervaring, de airline waar u uw assessment zult afleggen en uw huidige zwaktes zullen wij zorgen dat uw training aansluit op uw behoefte. Zo garanderen we dat iedere training maatwerk is.

Pilot Assessment Training inplannen

Neem contact met ons op om een training op maat in te plannen.

Onze 737NG simulator

De Boeing 737 is een van de meest gebruikte vliegtuigtypen ter wereld. Deze kist brengt veel mensen op plaats van bestemming. Avanti’s 737-800NG flightsimulator in samenwerking met ons ontwikkeld. Onze vliegsimulator is een natuurgetrouwe cockpit van een echte Boeing 737-800. Onze simulator maakt gebruik van  professionele software en echte onderdelen zodat het vlieggedrag heel realistisch is.

Alle instrumenten, schermen, knoppen en hendels zijn volledig werkzaam en ook de krachten van het vliegtuig zijn voelbaar.

Laden...