Skip to content

Portfolio Avanti Flight Simulator Training

Trots op onze simulator trainingen

Avanti heeft de afgelopen jaren flink wat mensen met succes opgeleid. Inmiddels hebben we meer dan 150+ Pilot Assessment trainingen verzorgd voor diverse kandidaten. Dit betekent dat we mensen hebben voorbereid voor luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, Transavia, TUI, Brussels Airlines, TUI Belgium, Lufthansa, DHL, Cargolux, Luxair, Condor, FlyBe, West Atlantic, airBaltic, GermanWings, British Airways en Thomas Cook.

Avanti-aviation-boeing-737-simulatie-portfolio
klm-logo

Voorbereidingen vliegschool selecties

Avanti heeft met een speciale selectietraining toekomstige studenten van o.a EPST, Lufthansa Aviation Training, Ryanair, EasyJet, AIS Flight Academy, KLM Flight Academy en Baltic Aviation Academy getraind en uitvoerig voorbereid.

Tijdens deze trainingen behandelden we het psychologisch onderzoek, het simulator assessment en het sollicitatiegesprek. Uitgebreide oefeningen en specifieke zaken (afhankelijk van de Airline) kwamen aan bod.

Vliegangst Trainingen

In de loop der jaren heeft Avanti veel ervaring opgedaan met het ontwikkelen van speciale, op maat gemaakte, vliegangst trainingen om mensen te helpen hun vliegangst te overwinnen.

Met gepaste trots kunnen we melden dat het ons gelukt is om een zeer hoog slagingspercentage te kunnen handhaven. Maar liefst 98.3 procent van all onze leerlingen overwint de vliegangst en stapt weer zorgeloos in het vliegtuig. 

Flight simulator vliegen boeing-737ng-simulator-f16c-Hoofddorp
Wilt u ook een training volgen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, heeft u behoefte aan een training op maat en lijkt het u leuk om ook eens in een echte flight simulator te vliegen? Boek dan snel een vrijblijvende training.

PPL-training-piloot Avanti Aviation Training Simulator Trainingen Piloten voor een dag

100+ Piloten opgeleid

Avanti heeft in de afgelopen jaren inmiddels meer dan 100 piloten opgeleid voor hun PPL, CPL of NQ. Hiernaast hebben we tal van vliegaanleg testen afgenomen en middelbare scholieren begeleid bij hun beroepskeuze.

200+ Theorie curssussen

Naast de reguliere vliegopleidingen en begeleiding heeft Avanti inmiddels meer dan 200 theoriecursussen en radiotelefonie cursussen verzorgd. Ook op zoek naar een training? Bezoek dan onze trainingspagina. 

Laden...