Skip to content

Avanti Aviation Training - Over ons

Professionele vliegsimulatie / Flightsim

Avanti Aviation Training biedt hoogwaardige flight simulator trainingen op het gebied van het bijhouden van vaardigheden, de hernieuwde afgifte van o.a. Boeing 737 typekwalificatie (renewal training) en het voorbereiden voor sollicitaties voor beroepspiloten (assessment trainingen). Hiernaast bieden wij de mogelijkheid om recreatief te vliegen en bent u bij ons op het juiste adres voor geheel verzorgde bedrijfsuitjes.

Avanti biedt de beste professionele trainingen en begeleiding voor de meest gunstige prijs. Kwaliteit staat bij ons voorop. Daarom werken wij uitsluitend met ervaren instructeurs.

100% up-to-date trainingen

Onze flightsimulator en overige vliegtuigtrainingen voldoen aan alle eisen van de EASA.

Professionele begeleiding

Bij Avanti werken ervaren instructeurs die ook werkzaam zijn in de beroepsluchtvaart.

125+ piloten getraind

Avanti heeft meer dan 125 piloten succesvol getraind. Ons slagingspercentage is 98%.

Complete Trainingen

Naast vliegtrainingen helpen we u met handige adviezen voor een succesvolle sollicitatie.

Vliegopleidingen sinds ....

Onze ervaren instructeurs zijn meer dan 15 jaar actief in de beroepsluchtvaart. Verder zijn wij continu bezig met het verbeteren van onze leertrajecten. Kwaliteit en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Ook vinden wij het belangrijk dat u les krijgt in een ontspannen en relaxed atmosfeer. Hiernaast is Avanti zeer centraal gelegen (naast Schiphol). Er is voldoende parkeergelegenheid. 

Avanti Aviation Training boeing-737ng-simulator-Hoofddorp-staand

Wat anderen zeggen over Avanti.

Avanti Aviation Training Pilote in Vliegtuig Hoofddorp Schiphol
PPL-training-piloot Avanti Aviation Training Simulator Trainingen Piloten voor een dag

Vliegsimulators Schiphol

Boeing 737 Sim

Onze mooie Boeing vliegtuig simulator bevindt zich nabij Schiphol Airport Hoofddorp. Het is één van de meest nauwkeurig nagebouwde cockpits van een 737 en is volledig werkend. Omdat we naast Schiphol Airport zijn gevestigd kunt u een bezoekje aan onze flightsimulator combineren met een dagje vliegtuig spotten of een bezoek aan Schiphol. Meer weten over onze 737 simulator? Bezoek dan onze flightsimulator informatie pagina

F16 Sim

Naast een exacte replica van de 737 bieden we nog een aanvullende vliegervaring: F16 vliegen. Stap in onze F16 vliegtuigsimulator en open de deur naar een wereld vol eindeloze mogelijkheden. Zweef door de weidse hemelen boven Nevada naar de trainingsgebieden, beleef duizelingwekkende hoogten, of kies voor het ultieme avontuur: ontdek de schitterende stad Las Vegas vanuit de lucht en zoef langs “The Strip”.  Meer weten over onze F16, bezoek dan onze f16 flightsimulator informatie pagina

Flight Simulator vliegen doe je met elkaar.

Facebook
X
LinkedIn
Telegram
Threads
WhatsApp
Email
Facebook
Laden...