Skip to content

Flight Simulator Vliegen - Particulier

Piloot voor een dag

Flight Simulator Vliegen bij Avanti

Flight Simulator vliegen bij Avanti betekent dat u uitgebreide instructies krijgt om een Boeing 737NG te laten opstijgen, vliegen en landen. U stapt samen met een ervaren beroepspiloot / instructeur in onze mooie Boeing 737 vliegsimulator. Ook kunt u kiezen voor een bijzondere F16 simulator ervaring!

Samen met een instructeur begint de briefing. U bespreekt de vlucht, bijzonderheden, weersomstandigheden en aanpak. Hierna neemt u plaats op de stoel van de piloot. Dit wordt gegarandeerd een leuke ervaring!

Zeer de moeite waard. Dit was onze eerste en zeker niet onze laatste keer. William nam de tijd en stemde zijn uitleg goed af op ons kennisniveau. Hij had voor ons ook een leuke vlucht voorbereid van Innsbruck naar Wenen. Met zijn hulp hebben we dat ook tot een goed einde weten te brengen. Zonder al te veel voorkennis is dit een leuke en leerzame ervaring geweest.

Word Piloot voor een dag

Vliegen in een vliegsimulator geeft u een indruk van de uitdagingen die beroepspiloten tijdens hun werk tegenkomen.

Boeing 737NG Simulator

Onze vlieglessen worden gegeven in een zeer realistische 737NG flightsimulator, samen met ervaren trainers.

F16 Fighting Falcon Simulator

Onze F16 ervaring biedt een unieke ervaring in een echte F16 cockpit, compleet met head-up display en wapenssystemen.

Parkeren voor de deur

Voor de deur van ons pand is voldoende gratis parkeergelegenheid. In een paar stappen bent u binnen.

Flight simulator vliegen voor 2 personen

Er bestaat een mogelijkheid om met twee personen Flight simulator te vliegen als u kiest voor de 737 ervaring. Hierbij deelt u het totaal ingekochte uren door 2. Echter, wij adviseren om hiervoor minimaal 2 vlieguren te reserveren. Uiteraard kunt u altijd meer uren afnemen.

Niet is leuker dan vliegen met twee personen! Doe mee aan onze landing challenge en boek een award in jouw reservering, doe mee aan een heus luchtgevecht in onze F 16 simulator of deel samen van een vlucht naar jouw favoriete bestemming.

Flight simulator vliegen bij Avanti - Leuk & Leerzaam.

Onze ervaren instructeurs zijn meer dan 15 jaar actief in de beroepsluchtvaart. Verder zijn wij continu bezig met het verbeteren van onze leertrajecten. Kwaliteit en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Ook vinden wij het belangrijk dat u les krijgt in een ontspannen en relaxed atmosfeer. Wij zetten alles op alles om u de meest leerzame en leuke ervaring te garanderen.

Flight Simulator Training Schiphol Avanti Aviation

Vlieglessen in Hoofddorp

Avanti ligt zeer centraal en direct bij Schiphol. Bij uitstek een mooie gelegenheid om het vliegtuigspotten te combineren met een “piloot voor een dag” training.  

Wij zitten aan de Wijkermeerstraat 7 in Hoofddorp. Parkeren kan op privéterrein voor de deur.

Flight Simulator Vlucht Inplannen & Prijzen

Onderstaand kunt u eenvoudig uw vlieglessen inplannen, afhankelijk van het gekozen pakket ziet u direct de totaalprijs. U kunt direct betalen via iDeal.  Wanneer u de boeking heeft afgerond ontvangt u een bevestiging van uw boeking per email.  

Laden...

Veel Gestelde Vragen Flight Sim Vliegen

Onderstaand kunt u de meest gestelde vragen terugvinden. Staat uw vraag er niet tussen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier. Als u op zoek bent naar meer informatie over onze vliegsimulatoren dan verwijzen we u graag naar het menu “over ons”.

Ik heb een vlucht aangeschaft bij een andere verkoper, of ik heb hier vragen over, kan ik deze aan jullie stellen?

Vragen over vluchten aangeboden of aangeschaft bij een andere verkoper dan direct bij ons of via onze website, kunnen wij niet beantwoorden. Wij hebben geen inzicht in deze gegevens en voeren enkel de vlucht voor deze derden uit.

U kunt zich wenden tot de klantenservice van het verkooppunt. De manier van reserveren treft u op de website van uw verkoper of op uw ticket.

Ik wil met meerdere personen komen, hoe kan ik boeken?

Het staat u vrij om met meerdere personen te komen en de tijd, naar eigen inzicht te verdelen. Echter, wij adviseren u om niet meer dan 1 tot 2 personen mee te nemen. Wilt u beiden een uur of langer vliegen in de simulator? Dan raden we u aan om een aparte boeking voor de andere persoon te maken.

Wat zijn jullie tarieven?

Wanneer u het bovenstaande formulier invult en het aantal gewenste vlieguren selecteert ziet u direct de prijs. U vliegt bij ons een volledig uur vanaf 135 euro. Bij meer uren ontvangt u een korting. Staat het gewenste aantal uur er niet bij? Neem dan contact met ons op voor een prijsopgave op maat.

Ik heb een opmerking of vraag

Opmerkingen, wensen en vragen kunt u aangeven tijdens het boeken van uw flight simulator pakket. Heeft u een specifiek verzoek? Gebruik dan ons contactformulier. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Welke instructeur kies ik?

Omdat wij werken met erkende instructeurs is het mogelijk om een instructeur naar uw voorkeur te kiezen. Afhankelijk van de gekozen dag zijn er meerdere instructeurs aanwezig. Bij geen voorkeur krijgt u een instructeur van ons aangewezen.

Wat is het verschil tussen Avanti en anderen?

Bij Avanti werken erkende instructeurs en piloten, dit in tegenstelling tot andere locaties waar men ook “pleziervluchten” kunt maken. Hiernaast hebben wij uitermate realistische en goed onderhouden simulatoren zoals o.a. de Boeing 737 NG simulator, F-16, Airbus A320, DA42.

Is de flightsimulator geschikt voor kinderen?

U kunt zelf het beste inschatten of uw kind een tijdje stil kan zitten en het vliegen in een simulator een leuke ervaring zal vinden. Kinderen mogen onder begeleiding van een ouder vliegen. Wij verzoeken ouders wel om hun kinderen vooraf te instrueren voorzichtige met de simulator om te gaan en alleen met voorafgaande toestemming knoppen e.d. aan te raken. 

Kan ik een flightsimulator pakket cadeau geven?

Uiteraard kunt u dit doen. Er zijn twee manieren om te boeken. 1. U kiest een datum en betaald voor de begunstigde 2. U neemt rechtstreeks contact op via koopt een cadeaubon op neem via het formulier hiernaast. Deze bon is 1 jaar geldig.

Aangekochte bonnen ontvangt u direct per email. Met een unieke code kan de begunstigde na 24 uur zelf een boeking plaatsen via deze pagina. De code werkt eenmalig, is uniek en is verbonden aan de verkopende partij en de opgegeven naam van de begunstigde. In de mail ontvangt u tevens een digitale cadeaubon, deze kunt u uitprinten en hier kunt u de gegevens van de aankoop, de code en de naam van de begunstigde op plaatsen.

Is simulator vliegen ook geschikt als bedrijfsuitje?

Zeker weten! Flight simulator vliegen is goed voor teambuilding en kan een heel leuk en afwisselend uitje zijn. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij uw bedrijfsuitje geheel verzorgen. Bezoek onze bedrijfsuitjes pagina voor meer informatie.

Kan ik jullie telefonisch bereiken voor vragen?

U kunt uw contactgegevens achterlaten met een terugbel verzoek. Dit kan via het contactformulier. We kunnen i.v.m. onze ingeplande lessen u niet altijd telefonisch te woord staan. Uiteraard bellen we u graag terug.
Houdt u er wel rekening mee dat de meeste antwoorden op de website te vinden zijn of door onze Chat service kunnen worden beantwoord. Op vragen over vluchten aangeschaft bij andere verkopers zullen wij niet reageren. Daar heeft de verkoper een eigen klantenservice voor. 

Wat kan ik in de F16 doen?

De F16 biedt een realistische (niet VR) ervaring. U kunt luchtgevechten simuleren, bommen afwerken, targets locken, schieten met het boordkanon of vliegen door Las Vegas en de Persische Golf (Dubia en Abu Dhabi). De keuze is aan u 😉

Geef iemand anders een vlucht cadeau!

Op zoek naar een leuk cadeau voor iemand anders? Selecteer onderstaand een cadeaubon, wij sturen hem digitaal naar je op. De begunstigde kan zelf de ervaring inplannen via onze website.

Wat anderen zeggen.

Avanti Aviation Training Pilote in Vliegtuig Hoofddorp Schiphol
PPL-training-piloot Avanti Aviation Training Simulator Trainingen Piloten voor een dag

Flight Simulator vliegen doe je met elkaar.

Facebook
X
LinkedIn
Telegram
Threads
WhatsApp
Email
Facebook
Laden...