Skip to content

Bedrijfsuitje leren vliegen

Leren vliegen bij Avanti

Bedrijfsuitje leren vliegen

Wanneer u op zoek bent naar een uniek teamuitje of een bijzondere vergaderlocatie dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden geheel verzorgde en op maat gemaakte bedrijfsuitjes of team-building arrangementen. Met of zonder catering. Er zijn erg veel mogelijkheden.
Zo is bijvoorbeeld de Avanti Landing Challenge een erg geliefde uitdaging, waar men kan strijden om een trofee en eeuwige roem.

Ook denken wij graag met u mee wanneer u op zoek bent naar een unieke mogelijkheid om uw productintroductie te doen of om een bedrijfstraining te geven.

Avanti Aviation beschikt over alle nodige vergunningen en heeft jarenlange ervaring met het organiseren van bedrijfsuitjes en feesten. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden zodat we u verder kunnen informeren.

Avanti heeft voor ons een personeelsuitje verzorgd. We kwamen met 26 personen en alles was top geregeld. Het eten was erg lekker en goed verzorgd. Er was voldoende aandacht voor al onze toekomstige "piloten" ;). Heel geslaagd. Onze dank!

Een uniek bedrijfsuitje

Het vliegen in een flightsimulator is een unieke ervaring. Het is uitdagend, leuk en zeer geschikt voor teambuilding / samenwerking.

Boeing 737NG Simulator

Onze vlieglessen worden gegeven in een zeer realistische 737NG flightsimulator, samen met ervaren trainers. Meer informatie over onze Flight Simulator vind u bij "over ons".

Parkeren voor de deur

Voor de deur van ons pand is voldoende gratis parkeergelegenheid. In een paar stappen bent u binnen. Indien gewenst reserveren wij plekken.

Goed verzorgd en gezellig

Avanti besteed veel aandacht aan de kwaliteit van onze trainingen, onze catering en onze overige faciliteiten. Zo heeft u een echte topervaring.

Catering & Vergaderen

Bent u op zoek naar een kleine lunch, een uitgebreid buffet of een meergangen dinner? Samen met onze vaste cateraars bieden we u alle gangbare opties. Ook wanneer u speciale wensen of dieeteisen heeft denken we graag met u mee. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden. Naast onze uitgebreide catering mogelijkheden beschikken we over diverse vergaderruimtes. 

bedrijfsuitje leren vliegen met catering hoofddorp
Geheel verzorgde catering voor uw bedrijfsuitje of personeelsfeest.

Vergaderen bij Avanti

Vergaderen op een unieke locatie? Avanti biedt meerdere, volledig verzorgde, vergaderruimtes. De ruimte kunt los boeken of u kunt gebruik maken van onze geheel verzorgde bedrijfsuitjes. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden.

Training aan de tafel: flight Simulator teamwork.

U vindt ons in Hoofddorp

Onze vergaderruimtes en flight simulator zijn goed bereikbaar via het OV en de auto. Onze locatie ligt op een steenworp afstand van Schiphol Airport.

U kunt ons vinden aan de Wijkermeerstraat 7 in Hoofddorp. Parkeren kan op privéterrein voor de deur.

Bedrijfsuitje leren vliegen - Zelf inplannen

Bent u klaar voor een unieke ervaring? Boek op voorhand uw gewenste data en stuur ons, indien nodig, aanvullende wensen per email.

Wat anderen zeggen.

Avanti Aviation Training Pilote in Vliegtuig Hoofddorp Schiphol
PPL-training-piloot Avanti Aviation Training Simulator Trainingen Piloten voor een dag
Laden...